;)


Självklart får du låna den Lovisa :D

Semester


Igår va vi på stranden sen kom molnen så vi bestämmde oss för att åka till Tjolöholms slott, riktigt häftigt låg nära oss, sedan åkta vi in till kungsbacka men där var det helt dött men vi hitta en thairestaurang där vi åt:D Idag har de6t regnat precis hela dagen typ så vi åkte till Ullared, riktigt kul med MQ outlet;) vi köade i över en halvtimme i regnet för att komma in i den stora outleten:S men väl där innen var det okej mycket folk så klart, men nu har vi handlat rengöringsmedel för långt framöver, det blev även kläder en lampa till sovrummet, handdukar och massor med annat till ett väldigt bra pris, så det va det värt:) Nu har vi ätit middag Mattias är och diskar eftersom jag lagade vi köpt Patrik1,5 så den har vi börjat titta på :)

LöRdAG


Hej hopp idag har jag och Mattias tagit det lugnt och legat på stranden, vi köpte bire och salami och gjorde underbara mackor, sen kom molnen så vi gick tillbaka till husvagnen och mös lite. Vi satte oss ute ett tag men då kom regnet, så nu myser vi inne och lyssnar på regndropparna. Åsa camping är verkligen jätte fint :D Vi får se om regnet lugnar sig blir det nog lite grillning senare ;D

Fredag


Nu har jag jobbat klart för denna gång och det känns bra, nu är jag och Mattias på väg ut på camping semeter, vi sitter i ilen och ska försöka hitta :P det ska bli myckt spännande. so long!

Tisdag


Tack Helena:D

Jag jobbar och står i, har prcis busat lite med mina kollegor:P super härligt gäng ;) Igår var det secvens kväll, mycket trevligt;)
Igår pratade jag med Minna och det var riktigt kul, det är som vi pratade för en vecka sen även fast det inte va så kort tid sen :P <3

...


Tråkigt att jag inte fick en fråga..

Fredagsmys


Ja den gingeln har jag hört ett antal gånger idag på radion mitt fredasgmys blev att ta en påse ostbågar och se på schemat att det är lite sovmorgon i morgon :)
Resan är bokad och det känns spännande vet inte riktigt varför men vi har nog aldrig lyckats umgås så mycket på all tid, hm. Lite nervöst men jag ska verkligen ¨hålla mig utanför detta och se hur det reder sig.

Har jobbat första dagen idag och det är aldrig riktigt kul i börjhan av en hela arbetsvecka, men allt flöt på idag och vi hade mycket att göra men det är kul för man är ju här för att jobba inte bara dricka kaffe då blir det så segt.

Har pratat med Emelie idag och det var blandade känslor, jag säger barar gumman förssöka att ta det lugnt och du är så mycket mer än bra !!!

Tjejkväll och solning


Jenny, Natta och Kristine kom förbi efter middagen med mamma vi drack och hade det mysigt väldigt kul :D på morgonen var det toppen väder så vi låg ute och solade massor :D:D det blev så varmt att vi drog fram vattenslangen och svalkade oss.





Sockershots








Tisdagsutflykt till Skokloster


Familjen och jag va och tittade lite närmre på sko kloster, riktigt häftigt :D

Vi hade mysig picknick :D



Tilde åt melon, en stor:P




Sen följde familjen med hem och åt middag med mig:D Mattias kom senare och fikade med oss


Bilder från Ormön i helgen


Berget med utsikt över vattnet, till vänster farmor och farfars hus




Jannes hus




Janne och bror ute på vattnet i båten




Vi såg solnedgången ;D


Bilder :D


Jag åkte ut till Runmarö och det var det bästa jag gjort på länge
sessan :D



Vi bodde hos Henke och va ute och kobba o grilla mkt trevligt



Wilma var också med såklart :D

Fin killen ;)


Grattis Lovisa och Jimmy till eran otroligt fina Elis



Lycka till massa kramar

Onsdag?


Idag var jag nästan säker på att det var tisdag så det va lite jobbigt eftersom jag ska åka till jobbet redan i morgon liksom:S Jag fick rida med Emelie och det va jätte mysigt men nu har jag massa träningsverka och ändå skrittade vi nästan bara, och folk säger att man inte tränar när man rider:P Jag och Emelie mös med middag och det va väldigt mysigt skönt att få träffa henne igen :D

Måndag


Oj jag vaknade halv tolv i dag:S men jag ställde inte klockan och en dag på sin lediga vecka kanske man bara kan få sova ut men jag tycker det är lite jobbigt men men. Idag tänkte jag vara duktig och klippa gräsmattan M sa att det va jätte tungt för det var något fel på gräsklipparen vilket passar mig perfekt med lite träning;). 
Ikväll ska jag åka till Emelie om jag får låna bilen, ska kanske få rida hennes häst och äta middag med henne :D

Underbara helg


Ja det va helt underbart att få komma tillbaka till landet, allting var så litet:P antagligen har jag växt, men ändå. RIktigt kul att träffa Janne, farmor och farfar igen och de sa att vi var jätte välkomman tillbaka. Mattias har fiskat massor dock utan resultat men han har nog trivts med det. Helgen gick lite för fort men det gör tydligen tiden nu så det är väl bara att vänja sig, ändå åkte vi så att vi var framme strax efter tolv på fredagen.. Idag tog vi med oss grabbarna hem också så janne kunde åka till sin tjejs landställe vi släppte de i upplands väsby.

Sen så åkte vi hem och hyrde filemen låt den rätte komma in, någon som har sett den? jag vet inte rikitg vad jag ska tycka om den faktiskt:P

Hoppas på att få träffa Emelie och Lovisa innan jag börjar jobba igen på fredg morgon.

Jobb


Allt fungerar mycket bra och jag jobbar på sista dagen idag så jag hoppas den också går bra. I morgon bär det av till Ormön ;)

1 juli


Det är redan första juli liksom shit vart tog juni vägen?


Varför


Det är inte roligt inte ett dugg, vad ska jag ta vägen, vem ska jag vara och hur FAN ska jag göra. Jag vill kunna stänga av min hjärna villja kunna se på just en enda sak i framtiden, veta. Jag älskar att bo i detta hus men min pojke jobbar hela tiden just nu och jag hatar att sitta ensam speciellt när jag är ledig, jag vill ju ändå träffa honom när han väl kommer hem, men va fan det går inte ihop! Snart börjar jag jobba och det känns lite tungt ska börja mitt första 7 dagars pass så man får väl se vart dagarna tar vägen och om de går snabbt som jag hoppas på...

RSS 2.0