.

Idag är det en dag som är en helt vanlig dag liksom :P jag vet inte vad jag ska skriva riktigt vill skriva ut lite mer än vad jag gör men jag vågar inte riktigt det av flera anledningar ! Jag är iallafall väldigt glad över att mamma och jag har fixat nere i vardagsrummet där nere så jag har nu ett eget hörn där :D vi har gränsat av med en hylla och vi ska sätta upp ett skynke .. Så jag kommer att på ett "rum" vilket känns väldigt skönt ! ska åka och hämta min underbart fina säng hos pappa bara och kasta en massa annat gammalt i v-rummet. Men det händer något vilket känns väldigt roligt ! Gick och tränade Body Pump idag, vågade inte jogga då jag hade ont på framsidan av smalbenet, det gick bra :D !

Den 29 Mars 2010

Snart ska jag åkt till skolan ! Har lyckats plugga bra idag men glömde två böcker på bibblan.. Man ska inte kasta sten i glashus:P ! Får se om jag orkar med hela föreläsningen idag.. PUSS !

28 mars 2010

Hej hopp :D
På något vis funkar livet nu!
Helgen har varit toppen, i fredags bar det av till Mariefred för att hälsa på Annelie och ut på krogen, på lördagen tog vi det lugnt åt frukost, tog en promenad med hunden och tittade på New Moon sedan åkte vi till hennes kompis och sa hej, sen bar det av mot Linn för min del, plockade upp Minna i årstaberg. Linn hade lagat en mycket god middag och fia mfl va där också så det blev pictonary :D
Idag har jag pluggat nästan hela dan och ja det har kännts skönt för att jag är klar med det jag ska göra och jag sköt inte upp det som jag tänkte från början.. Imorgon ska jag försöka ta tag i min rest uppgift från fjällen men jag vet inte efter dagens plugg, men det vore väldigt skönt. Imorgon ska jag upp med Tilde och skjutsa lite, sen börjar jag inte skolan förens tre.. hum lite dum tid men men jag kommer upp i tid tack vare Tilde så det känns ju skönt, då blir det något av dagen innan det är dags för skola.! Idag har jag även joggat vilket inte gick så bra men men .. sen bastade jag med mamma, riktigt skönt och man känner sig så ren !! Snart blir det Johan Falk !
PUSS !

Shopping !

Jag tyckte att det var dags för en liten uppdatering inför våren så jag norpa pengar av mig själv och unnade mig lite inför våren :D Sjukt att man kan bli så glad över att få handla lite:P Har även beställt lite kläder, men det går och skicka tillbaka och kommer bli ett senare problem med tanke på pengar.. Men det rullar nu !
Idag har jag tränat och haft redovisning i skolan .. Igår var det pluggdag hemma hos Helena och det gick bra trotts att hon va sjuk och hennes barn.. I morgon bär det av till Mariefred vilket ska bli väldigt roligt :D ! Här kommer det lite bilder på mina kläder o skor..

Stor tshirt och Treggins



Skjorta/kavaj med puff ärm <3



Vååår ! Tygskor :D






Inte helt nya men åh, skokärlek ;) Tror det blir dem i morgon !


Stolt !

Japp det är jag :D för några dagar sen sa jag att jag skulle följa med mamma och jogga vi sa tisdag kanske.. idag kom hon hem efter jobbet och drog med mig ;) Rundan skulle ta tjugo minuter och jag tänkte att det kommer jag aldrig att orka, men det gjorde jag !! :D

Tisdag..

Sitter hemma och pluggar vet vad jag skulle vilja men vet inte om jag vågar.. Mitt huvud känns som ett flygfält där ingen kan landa för det är storm och allt flyger omkring uppe i huvet.. !

Fredagsmys !

Jag vill blogga men jag undrar om någon är intresserad:P haha

Veckan i kort ..
Måndag: sov hos Sandra och var på Avatar 3d

Tisdag: Praktik start klockan åtta, inte pigg eftersom bio sent kvällen innan och lite annat ! Efter praktiken åkte jag till masmo och hämtade min väska och sedan hem för middag och Body pump !

Onsdag: Till Bondgård med praktiken ! Det där med att säga Bondgård tycker jag är intressant, för man står och berättar om en bondgård med en massa olika djur men det här va ju en mjölkgård med lite får.. tror inte det finns särskilt många bondgårdar om man syftar till en gård med olika djur och så.. På kvällen lagade jag middag hemma, diskade och gjorde rent fläkten !

Torsdag: Igår var en fartfylld dag först praktiken med ett ganska ordentligt tempo på barnen, och ja juste innan de så lämnade jag Tilde så det va lite bestyr innan jag kom iväg på morgonen, efter praktiken så hämtade jag Tilde, sen åkte vi hem och fixade åt middag sen bar det av till Willys för storhandling medans Mamma och J var och tränade, sen hem för att packa upp all mat, laga välling och natta Tilde, sedan ner på undervåning för att tvätta och så passade jag på att träna i 40 min , in i duschen, prata i telefon sedan sätte jag mig ner och planerade och skrev ut barnens aktiviteter som vi skulle göra för dagen.. Innan jag somnade tittade jag igenom hm katalogen och hittade mycket fint :D Kändes skönt att sova sen ;)

Idag ! Har precis toppat håret och bakat en banankaka med Tilde, snart ska jag fräscha upp mig för att åka och Bowla med Linn och fler :D

Trevlig helg !

100314

För en månad sen var det också söndag !
Nu sitter jag hemma hos Sandra och Emelie har precis gått, strax ska jag åka till Farmor för en liten fika vilket ska bli trevligt, dissade henne förra helgen eftersom vi fastnade på båten.. Gårdagen var riktigt mysig med Emelie och Jenny det va mycket trevligt att se båda igen :D Idag gick jag och Emelie upp och tig en promenad i solen, skönt och mysigt, jag tycker så mycket om tjejen ! Det gick bra att vara banrvakt i fredags och på lördagen satt jag och Helena och solade på hennes balkong, vi satt mot väggen och då räckte det med t-shirt, våren närmar sig :D Hoppas alla haft en toppen helg för det har jag, lugn och trevligt ;)

Fredag !

Sitter och myser har tittat på en film och duschat :D Ska till skolan till klockan ett Helena plockar upp mig här riktigt skönt.. Ikväll ska jag vara barnvakt till hennes barn, för hon ska gå på bio.. Första gången på länge så skänns det ganska skönt att helgen ser lugn ut, men det kan ju ha lite med att göra att förra helgen blev det tre dagar i rad.. Imorgon ska jag träffa Jenny och Emelie <3

Nu ska jag dissa en sak som jag inte tycker är kul !! Jag tycker att Lady Gaga inte har gjort en dålig låt och jag vill verkligen se henne på Globen den 7maj tror jag att det var.. Men snälla vet ni vad den billigaste biljetten kostade 695kr asså 700 kronor för en konsert, är inte det lite för mycket eller är jag bara löjlig för jag inte har så mycket pengar??? Vad tycker ni ??


SOLO !

Jag är solo hemma i Sandras lägenhet :D Det är såå skönt.. jag kan göra precis som jag vill.. Jag vet att det är mycket att göra när man inte bor hemma, fast jag tycker att friheten att få göra det när JAG vill är värd mer och jag tycker inte att det blir så mycket att göra, för det är ju bara jag som stökar hemma är vi liksom 6 personer... Längtar tills på lördag ! :D Nu blir det currykyckling med banan !

..

Sitter hos min pappi och väntar på att han ska komma tillbaka, han är ute och går med vovven ! Plugga borde jag kanske göra men jag har inte riktigt den sortens energi.. Från och med nu och en vecka framåt bor jag solo, väldigt skönt ska det bli :D !


Måndagsbarn !

Ja nu va det ett tag sen igen jag skrev, men så kan det gå.. Känner mig fortfarande lite sliten efter helgen som startade redan på torsdagen med en hel spontan kryssning ;D Vi va några tjejer som åkte, självklart kollade ingen på nyheter eller något sånt.. Så nej vi fastnade inte men vi fick vänta på någon lotsbåt så kryssningen blev ett halvt dygn längre, men vi fick gratis mat o festa en natt till vilket inte va helt fel (: så vi kom hem på lördagen vid nio på morgonen, när jag kom hem va jag verkligen inte nykter men jag tog en dusch och sov lite, sen var det bara att fortsätta till Helenas och Toves födelsedagsfest .. Jag kände mig lite smått sliten tredjedagen i rad men det funkade.. Söndag var en lugn och skön dag, kände att det behövdes ! Idag har jag och Helena skrivit klart PM och sedan var jag och red med Minna och Agnes riktigt mysigt ! Tack Agnes ! Nu ska jag ta det lugnt en stund sen blir det att träna tror jag :D

Blähä !

Jag känner mig helt allmänt trött på mitt liv, jag har en person som gillar att ställa till det för mig och alltid ge mig dåligt samvete och kräva allt till sin yttersta spets.. Jag önskar verkligen att jag hade en maskin där man kunde stänga av och sätta på olika känslor och band till människor det skulle vara mycket praktiskt, jag skulle idag stänga av känslorna till Natta och Jenny som är i Norge, jag saknar dem sjukt mycket och det känns som att det att jag har förlorat två vänner, även fast jag vet att det inte är så, men känslan i kroppen är att jag gjort något mot dom eller så... Ja alla är runt och gör saker, här sitter jag helt fast i min skola, jag vill ut och göra och uppleva men det vore ju jävligt skönt att inte ha en skola att behöva återvända till sen när man kommer hem.. Jag känner så många i utbildningen också.. Jag får typ ångest av datorn också fast det är skönt att blogga ;) Jag startade datorn i morse för att boka träning så i kväll ska jag och mamma köra body pump :D Igår stod jag på crosstrainern i över 50 min, fastnade i tv:n och bara körde försökte tänka bort vad jag gjorde och det fungerade, över 460 kalorier brända, kändes bra, fast det känns idag.. Nej dags att gå till bussen, vore trevligt med lite kommentarer.. en bamsekram !

RSS 2.0