En ledsam kväll..

Det började med att det var sorgligt på tv och nu har jag gråtit ett tag, konstigt.. tänker på allt mellan himmel och jord.. jag är nog en krävande person och det finns nog ingen som någonsin kommer att orka med mig ! Vänner har jag iallafall och det är ju underbart !

Vilken ful dag !

Idag var en ful dag helt enkelt, rysligt kall var den också.. Jag har ett behov av att hitta på något men samtidigt känner jag mig väldigt seg.. Jag borde verkligen träna, men det känns inge roligt idag + att jag fortfarande känner mig trött i kroppen efter helgen.. Vill fixa och dona ännu mera i rummet, men det går inte för det har jag gjort klart.. kan kanske ta tag i det som är kvar av vardagsrummet här nere för det är mindre vackert..

woho

Jag har ett rum, dock bara en madrass men ska hämta sängen snart hoppas jag :D !! det är så mysigt här! jag åär så glad för att ha mitt eget hörn ! Helgen har varit riktigt hesktisk med att hämta saker, men också väldigt trevlig ! Tack Linn för all hjälp !


Vardag !

Tack Linn för en väldigt trevlig helg <3 och tack M, ni har får mig att må så bra :D

Igår var jag hos Sandra, vilket var mycket trevligt ! Vi åkte till ikea och åt middag sen så hittade hon en hylla på fyndet den gick in i bilen när vi öppnade framdörren och sköt ut den en bit för att sedan putta in den ;P Jag blev lite nervös att den inte skulle gå in, men det gjorde den, och jag tror helt klart att folk ger upp för lätt ! Jag bröt mot en del trafik regler igår, vet inte riktigt hur det gick till , men ingen såg..

Det finns så mkt jag känner i min kropp just nu, men jag är likgiltig för jag vet inte vad det är jag känner, jag trodde jag kände människan.. Jag skulle bara vilja få vara när en speciell person så jag får må så där mysigt bra som jag gör med honom.. :D

Jag ska hinna mycket denna vecka egentligen men jag funderar på att ta tag i det nästa vecka.. För det döck upp så mkt, men risken finns att det gör det nästa också:P Men men snart ska jag iväg och träna, känner mig sjukt otaggad så vi får väl se hur det går..

Tönt !

Jag är nog lite töntig! brusar upp mig över små saker och går och har känslan i magen för absolut ingenting.. haha jag men kanske inte helt utan anledning med tanke på vad man har bakom sig.. Men ja det visar väl kanske bara att man bryr sig vilket är mysigt, hoppas du förstår ! Imorgon blir det kryssning med jobbet vilket ska bli skoj dock har jag 220 sidor kvar som jag skulle behöva läsa innan i morgon klockan tre, men det borde gå om jag tar tag i mig själv.. Idag har jag varit barnvakt nästan hela kvällen, jag och Tilde har lagat mat, myst och tränat lite.. Hinner nog inte med Body Pump denna vecka vilket inte känns jätte bra, men men en gång får det väl vara okej, fick lite träning gjord i dag i allafall.. Jag ångrar verkligen att jag inte tog mått på mig själv innan jag började träna, skulle vara riktigt intressant att se för jag känner att det verkligen är skillnad där.. Vågen visar i alla fall minus 3,5 kilo och det känns väl okej, men muskler väger ju mer än fett.. Dags att läsa lite och fortsätta hoppas :P

Thihu !

Jag följde med Agnes till stallet för att hålla henne sällskap när hovslagaren kom och ja det va ju en härlig historia:P men men , Jag fick iallafall rida en sväng, underbart, jätte mysigt och gud vad jag är otränad i mina ridmuskler ! Borde inte ha varit så farligt ändå.. Höhö.. ! Tack Agnes och Mach iallafall ! Läsningen gick bra för en gångsskull jag läste halva boken och somnade bara en halvtimme på slutet..

Varför får jag den där känslan i kroppen? Kommer aldrig kunna tro på nån ju !

Tisdag !

Japp nu har jag kommit hem från skolan och skulle försöka hänga upp mina draperier i vardsgrummet men det funkar inte riktigt, fästena i taket vill inte riktigt hålla.. Igår hade jag en trevlig efttermiddag/kväll på ekerö :D så det så ! Tidigare igår fick jag ett försök till slag i ansiktet, men det var ett helt okej slag och det känndes lite skönt smatidigt, fortsätt slå bara ! :D Jag är lite små finurlig och vill tillbaka till kvällen igår, men man kanske inte kan ha det bra jämt , hehe.. Det som väntar på något gott väntar ju alltid för länge !
Jag har även glömt bort att jag ska på kryssningen med jobbet på torsdag men jag kom ju på det i tid så det ska bli kul, men det innebär mera plugg, men så kan det vara om man ska roa sig, fast det är inte bara nöje så klart det är även för möten o så.. Nu ska jag försöka läsa, men det känns som att jag kanske somnar till..

RSS 2.0