Ondsags o


Idag har jag och Mattias handla present till Lille bror kul och bra blev det;) Vi ska till huddinge i morgon och sova där för att fira honom på fredag morgon, om jag skulle få jobba också på söndag så har vi firat honom det känns ju bra ;) Nej nu ska jag ta en kopp te och kanske ge en kopp kärlek till min pojkvän tror att han behöver det:P


Hej i min lilla låda!


Är det någon som läser alls?? Annars kan jag skriva precis vad jag vill haha:P
Idag har vi gått ute hela dagen med skolan, så jag har fått bränna efter ryggsäcken, snyggt :P !!
Var och hälsade på hos mamma idag för vi slutade tidigare, hjälpte henne att inhandla brors present sen följda bror med hem till oss :D Mycket trevligt så vi tar racer saaben till hans skola i morgon ;)


Otursdag !


Ja nu vaar det ett tag sen ag skrev, men på fredagen när vi hade det som lugnast så ringde personalchefen igen:S Det var 7 flunkar sjuka (jag kallas flunk som står i cafét) Jagskulle bli flyttad till Dalarö i stavsnäs och jobba hela helgen, jag hde dock inte tillräckligt med kläder med mig så chefen hämtade mig och körde mig hem och sedan till slussen :O då har man personalbrist asså ! Så jag har jobbat på Dalarö hela helgen. Då kunde jag inte hämta min cykel vid station vilket resulterade i att den nu är stulen jippie ..... Jag som är mycket beronde av cykeln, suck !!! Sen glömde jag öven mina skor på båten i stressen och gick med foppa tofflorna.. Pluss att jag brände mig idag, två gånger :S
Jaja jag fick jobba med samma tjej som jag jobbademed sist på dalarö och det var verkligen jätte kul och resten av besättningen var super trevliga så det var en lyckad helg för övrigt ;) Har servarat 230 passagerar från sandhamn så det va lite att göra, men då går tiden fort ;) Mattias hämtade mig ända i stavsnäs så guligt av honom :D Nu ska jag fortsätta att mysa med honom och titta på click :D I morgon är det tekniska museet..

Torsdag?


Känns inte riktigt som en torsdag idag.. jobbat har jag gjort men inte mycket eftersom vi då va reserver har mixat lite och så :P Jag mötte upp Mattias i stan vi givk och åt en god middag och sen på bio:D Filmen blev Män som hatar kvinnor och den är verkligen sevärd, mera tänker jag inte säga, någon som har sett den??
Det va riktigt trevligt att äntligen göra något med älsklingen :D Imorgon är vi bjudan på middag hos Mattias föräldrar, trevligt och skönt att slippa laga mat :D När jag kom hem till mitt hem så till min fasa så fanns det inget vatten !!! Shit och jag som tänkte duchsa hos Sandra i morse men fick brottom så det behövdes liksom :S Hoppas verkligen att det finns vatten i morgon bitti!! Annars får jag fan duscha på båten eller något !
I morgon ska jag träffa martin också om jag kan komma från jobbet lika tidigt som jag gjorde idag :D:D

God Natt


hej hopp


Idag har vi haft lite hudvårdsklass och det har gått mycket bra:D Är fan sugen på att börja sälja! Tjejen jag ska jobba med i morgon ringde idag och jag ska jobba från tio till tre i morgon liksom, tack för infon trodde jag skulle vara upptagen helga helgen, de hndra dagarn ser ju liknadnde ut så det blir en lugn jobb helg, skönt då kanske man kan göra något annat också:D I morgon ska mattias komma in till stan så skaa vi äta middag och gå på bio:D jätte trevligt att äntligen kunna hitta på någonting med älskligen :D Längtar mer än någonsin till "sommarlov" eller snarare plugg upphåll, att få jobba och vara ledig när man faktiskt är ledig! ;);) Nu sitter jag hos Sandra ska sova här trevligt, för hon är en trevlig prick ;)

Onsdag


Ja idag ringde de från jobbet och där va den helgen borta, men pengar är bra och vi ligger reserv så har man tur så blir det inte överdrivet med jobb och då kanske jag hinner plugga en smula, det vore jätte bra. Kommer sakna min pojkvän men hoppas han kan komma och hälsa på ! 
Jag och mattias har ätit makaronipudding och jag har gjort en sallad till morgon dagen.
Imorgon blir det hudvårdsklass med några tjejkompisar, ska bli mycket spännande :D Hemma hos mattias syster sandra dessutom ;) Nu ska jag gå ut och plocka rabarber till pajen i morgon.
<3

Klippning!

Igår söndag ålte vi hem till Mattias mamma för han hade bestämt sig för att klippa sig, det här var sussis utgångsläge liksom :O




Här är han under klippning och rakning !!




Och så här blev det ;):D



Blev det bättre eller sämre???


Nu har vi lyxat till det med soppa och våfflor och sitter och myser i soffan :D

Stress!


Shit vilken stress det blev i fredags morse mattias stängde av mitt alarm utan att säga till :S:S
Nu måste jag springa till jobbet, ska jobba i stallet idag innan vi firar lilla Emelie ;)

Torsdag


Hejsan :D
Idag har jag hälsat på Lovisa det var mycket trevligt och hennes mage växer. Det ska bli spännande när h'n tittar ut :D Vi fikade och pratade massor :P Fick även lite fina kläder av henne som hon liksom var trött på.:D Har i cyklat till tåget idag även fast bilen är hemma:D måste få bort lite så jag kan gå på stranden i turkiet, men det är fan inte lätt alltså, nu dricker jag te det brukar stilla suget lite.. När jag kom hem idag var jag på ett konstigt humör vet inte riktigt vad det är med mig, men en viss märker inte det men så är det, själv tycker jag att man kan läsa av vissa människor i sin närhet.

Jobb :D:D:D Äntligen






Här är mitt sommarjobb i sommar ms Dalarö, jag ska stå i cafeterian :D Den är även isgående:P haha



Hej :D

Jag är dålig på att blogga men nu börjar vi få lite ordning med datorer och så hemma så kanske;) I dag tog jag och Mattias en promenad i kvällssolen det var mysigt, i morgon är jag ledig så jag ska träffa Lovisa och titta på hennes mage:P Så roligt för henne att få en liten mysis:D Nu är praktiken över och skolan börjar igen, men bara några veckor kvar, så skönt.
<3

RSS 2.0