Hm..

Varför går helgen så fort.. Det var en toppen helg iaf :D Imorgon blir det att gå upp klockan halv sex för att sjunga för Tilde som fyller 5. :D

Lördag !

Nu kör vi satan !

Henrik är en bajskorv ! yeah

Fredag !


Igår när Tilde och jag åkte lite pulka :D








Pulkan är lite otymplig emellanåt ;)




Nu sitter vi och har ätit frukost/lunch, Tilde fick vara ledig med mig idag eftersom jag börjar sent, och Tildes pappa slutar jobba tidigt :D Vi har spelat apspelet som är på bilden och Tilde räknar sina vunna bananer.




Snart ska vi gå ner till centrum och handla tårta till Helena, vi kanske tar pulkan med oss, Tilde ville att jag skulle skriva det i bloggen :D
Ha en trevlig helg alla !


Torsdag ;)

ja torsdagen avklarad vilket betyder att det är helg i morgon helt underbart känner jag just nu ;) Idag har jag hämtat och lämnat Tilde varit i skolan, lagat middag och bastat.. Jag vet inte alls vad jag tycker om den här dagen men det känns skönt att den är slut..
Något roligare: I morgon ska jag fira Helena som fyller år :D på lördag är det barnkalas och på kvällen lutar det åt att fira Jossan som fyllde år i måndags, har jag för mig.. ! På söndag kommer släkten för att fira Tilde, så det blir mkt att göra och det känns väldigt bra :D

Tränat ;)

Nu har jag tränat och städat i lådor under sängen och i badrummet :D Jag tittade på förkväll när jag tränade det va lite underhållande faktisk ;) Sen pratade jag i telefon med Farmor och Minna i en massa lång tid, trevligt :D

Här kommer en bild på mina underbara skor som jag köpte i Söndags:



Kärlek vid första ögonkastet :D
Vad tycks?


Det va den Tacken !?

Ja det va ju dumt av mig att försvara sl för i morse kom det ju ingen buss överhuvudtaget vilket var mindre upplyftande men Helena kom som en räddare i nöden och vi blev bara tio min sena så det va ju grejt ! Jag är på ett underligt humör, men det är inte så ovanligt länge ! Igår bestämde jag mig för att sluta med mina p-piller för att få bort finnar, kanske tappa lite vikt, lite mindre svägningar i humöret, Jag får se om det hjälper att sluta gör det inte det så börjar jag igen , slipper den där en gång i grejen saken med mina p-piller så jag kommer väl att få en chock nu, det va tre år sen sist.. OKEJ förlåt intresseklubben antecknar:P:P I morgon har jag föreläsning precis hela dagen jag vet inte överhuvudtaget hur jag ska orka i två timmar, vet inte vad som hänt med mig.. Måste skärpa ihop mig kanske?

SL..

Nej jag hatar inte sl och jag tänker inte dissa dem.. jag tycker lite synd om dom, alla går med i olika facebook grupper där det ironiskt frågas om sl blev förvånad i år igen när det kommer snö.. Men ja jag blir också väldigt irriterad, men det har ju inte direkt varit en vanlig svensk vinter?? det är ju extremt !! Hur mycket snö som helst och -29.. Jag har heller inte drabbats lika hårt eftersom det inte är jätte långt till min skolan nu när jag bor i huddinge och bara behöver åka med en buss.. Jag brukade också bli jätte upprörd när jag stod i bro och hade över en timmes resväg framför mig och inget tåg kommer.. Men det känns som att alla skyller allt på sl, jag vill skylla lite på den extrema vinter vi har haft i år ! Hoppas att tågen kommer igång !
Är allt verkligen sls fel ?

FeberTisdag

Japp idag hade jag tänkt att träna men när jag kom hem efter att ha pluggat med Helena (eller ja typ spelat Buzz, kopiret plugget) så mådde jag inte bra, då hade jag feber... Jag hoppas att jag orkar gå till skolan i morgon för jag har ingen lust att kompletera då lägger jag mig ner på golvet och gråter.. Jag är för seg i huvudet för att skriva tror jag..
Jag saknar min Emelie jätte mycket nu !! Känns nästan som man glider ifrån varann, men jag hoppas vi har varann på samma ställe när vi ses igen brukar vara så :D <3<3

Måndag !!

Nu va det ett tag sen det hände något här i bloggen, men jag har varit i sälen.. Där va det inte mycket det fanns att klaga på :D Helgen har varit trevlig, krogen, träning, melodifestival och shopping.. Jag är så trött på att aldrig få shoppa så jag gjorde det nu och har bara 33 kronor på kontot och 1000 mindre på sparkontot, fy på mig men kul va det.. Det blev iallafall ett par mycket fina högklackade skor, svarta jeans, väst, stor t-shirt och en midjekjol :D Någon som vill gå ut? haha.. Jag vill tillbaka till sälen där man klädde på sig efter väder det är så grymt kallt just nu.. !! Jag annars sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli elva så jag kan gå på lektion.. Hade lektion mellan 8-9, kul... POSITIV ! Imorgon blir det äntligen Body Pump igen I hope !!

2:a träningen !


Japp den andra träningen denna vecka och det får nog räcka eftersom jag åker till Sälen på fredag :D:D:D Saknar Body Pumpen lite.. Har bara blivit hemma träning. Jag måste bli bättre på att vara med mig själv ! Och framförallt bli bättre på att hoppa mellan att vara med mig själv och andra.. Konstigt det där, allt eller inget liksom.. Innan denna dag kom in i mitt liv så kände jag iallafall att jag kommer tillbaka till den personligheten jag själv valde att lysa upp hos mig själv, om jag blev tvungen att vara positiv... Jag tycker att mitt liv är roligare, kan kanske ha att göra med att jag ser fram emot sälen, men jag det lär ju visa sig när jag kommer hem sen.. Nej nu blir det te och banan !

...

Men blä dagen var bra tills jag kom hem, nu är allt bara bajs bajs bajs bajs bajs... Jag vet inte varför men dumma allt just nu känner jag bara, kan det inte bara vara fredag så jag slipper all skit.. Jag hatar det här och jag visste verkligen hur det skulle bli precis som vanligt som med allt annat och precis som alltid och som i alla situationer !! HUMÖRSVÄGNINGAR

(nej det handlar inte om Ma)

Long time !

Ja nu var det lite längen sen jag bloggade men jag har helt enkelt inte haft tid.. Det blev solaruim och och träning med Minna i torsdags mycket trevligt och mysigt , färgade även håret:D Så det blev träning tre gånger förra veckan vilket känns bra :D På fredagen blev det en mysig middag med Sandra och lite vin och alldeles väldigt mycket prat så jag tror vi somnade halv fem.. På lördagen bar det av till skärholmen för att sedan åka hem och fixa iordning sig för mosters 40års fest. Festen var trevlig och vid tolv drog jag vidare in till stan och mötte upp H och D, det va trevligt att ses igen, sedan sov jag och D hemma hos H.. Dagen efter blev väldigt seg eftersom vi satt uppe länge när vi väl kom hem, men 30sms senare hämtade vi J och alla fyra åt en trevlig middag..:D i ett senare ryck sådär vid åtta fick jag JAG köra Hs bil han är lite av en mansgris så det trodde jag aldrig att jag skulle få göra, så åkte vi allafall för att hämta lite vin så kvällen igår blev också sen..
Imorse innan skolan blev det att städa lite hos H.. Har sovit borta sen i fredag:p så när jag nu har varit igång sen i torsdags blir jag rastlös som få.. men jag tror att jag ska träna lite och sen åka hem till Helen och sova där, borta igen :P för att vi ska intervjua en person tidigt i morgon och hon har ju bil så då blir det inte lika tidigt ;) Men jag vill träffa en speciell..!

100103

Idag känndes det mycket bättre på praktiken jag tror att barnen kanske verkligen ville testa nu när jag var en ny person för dem, då ville dom testa lite...

Hela dagen idag har bara känns konstig vet inte rikitigt varför.. Ska nog gå och träna bort lite tankar och sedan ta en varm dusch, det biter i hela kroppen att vara rastvakt... och ja jag har mina varmaste kläder på mig, får går runt ännu mer..

I morgon kommer Minna hit och då ska vi basta och träna om allt blir som vi sagt, ska bli mysigt :D Jag känner att jag vill träffa vänner nu för att det va länge sen men vet inte hur jag ska hinna, helgen ser ganska full ut, sen blir det skola och sen SÄLEN :D Men som sagt saknar mina vänner Emelie, Tiger, Lovisa, Linn... Och framförallt två tjejer i Norge som jag inte kan träffa, Jenny och Natta..
= Vart tar all tid vägen?
Kan inte förstå hur jag hann med förut då jag var sambo, men nu så tar jag ju hand om mig själv den tiden kanske ;)

Tack mina vänner för att ni står ut med mig som har pendlat som Egoistkärring, men jag har verkligen behövt vända mig inåt för att ser hur allt ser ut där inne.. Måste ju även ta igen lite tid med min helt underbara familj !

RSS 2.0