:D


Tack :D Kul att ni läser ;)
Nu sitter jag i skolan och väntar på Felicia för vi ska plugga lite, hon fattar och då lär hon sig genom att förklara lite för pucko jag ;) Men asså svneska grammatik var svårare än jag trodde det "vanliga basic" förstår jag mig på men det här med satschema asså! suck.
Idag efter skolan ska jag möta Minna i stan och vi får se lite vad vi ska göra :D Jag tänkte försöka hitta en present till pappa eftersom han fyller år på fredag imorgon asså :P Emelie och jag ska vara hundvakt i helgen på Runmarö så pappa kan fira sin födelserdag, det ska bli riktigt mysigt och vi ska ta det riktigt lugnt och äta gott och gå på promenad med hunden, det va så länge sen det bara var jag och Emelie känns det som..

Hej :D


Är jätte dålig på att uppdatera, men jag tror inte att någon läser så mest skönt att skriva av sig.. Jag har fått ett brev som detydde väldigt mycket för mig, trodde faktiskt det värsta ett tag.. Jag och mattias har plockat lite här hemma och varit och letat efter en el kabel till min bärbara som ät trasig , vetinte riktigt vad jag ska ta mig till, den kostade liksom 800 vet inte om jag är så sugen på att ge det liksom :S Men med skolan och allt klarar jag mig inte utan en dator tyvärr.. Imorgon blir det bio med Minna och Agnes wie :D:D

RSS 2.0