God morgon.. I morse var det tydligen kall...

God morgon.. I morse var det tydligen kallt jag sov för länge för att känna av det.. Har fått en dos av kärlek så jag känner mig glad och varm:) ska försöka plugga ännu mer idag också, inget att förlora och vill verkligen klara tentan.. Så jobbigt om man inte klarar när det är salstenta får då måste man plugga in allt en gång till och gå dit och skriva.. I morgon blir det nog att åka till linn för tjejkväll och senare kanske utgång får se om jag kan skrapa fram några kronor till det. efter jag skrivit tenta så klart. Åh va solen är härlig :)


Har försökt blogga lite men det har inte...

Har försökt blogga lite men det har inte riktigt funkat.. I lördags var jag ute och partaja lite på sandhamn, roligt:) sen blev det jobb hela söndagen.. på måndagen hade jag super plugg med helena sen åkte jag till fina jessica, vi hade en jätte mysig kväll med super god mat. På tisdagen åkte vi till nyköping och upptäkte att det var ganska långt dit, men det väl där så åt vi och stoppade lite :) Sen hade vi en till väldigt trevlig myskväll med idol. Idag har jag pluggat ännu mer inför tentan på fredag Men nu börjar det kännas som jag kan det mesta! :) hoppas jag.. Sitter för tillfället i en fruktansvärt lång färjekö på väg till hjärtat, en färja har tydligen gått sönder vilket ledde till lite små problem i rusningstrafiken.. Funderade på att ta en powerwalk eller en jogging runda ikväll, men får väl se lite vad klockan blir också innan jag ens kommit fram..


Jessica meddela mig om det fungerar :-P

Jessica meddela mig om det fungerar :-P


Min söta toker fiskar! Ja vi kom ut till ö...

foto0127 (MMS)

Min söta toker fiskar! Ja vi kom ut till ön och det va riktigt varmt tidigare idag jag fiskade i linne, härligt:) ikväll blir det att åka till jobbet och snacka med Tove mfl


Hej hopp! .. Nu sitter jag på färjan på...

Hej hopp! .. Nu sitter jag på färjan på väg ut till hjärtat. Vi ska laga pannkakor till middag, gott! Och mysigt vi brukar inte allt för ofta hinna laga mat tilsammans.. Idag hade vi ett jätte intressant seminarium om vad som är övervikt och inte och hur man hanteras detta med barnen.. Även hade vi diskussion om ätstörningar, givande! Sedan åkte jag hem till jenny där hon hade jagat lunch så vi åt och pratade. Så fruktansvärt skönt att hon är i sverige! Känner mig lite mer hel när jag vet att det alltid går att ringa henne och ha henne så nära :) i morgon blir det att åka ut till runmarö och mysa !


.

Vill inte att det ska bli fel, men inget är väl heller perfekt ?!

Hej! Prövar att mobil blogga lite för att...

Hej! Prövar att mobil blogga lite för att kunna uppdater om jag har tid över nen inte sitter vid min dator.. Får se hur det blir :)


:D

Fredagen blev en hel dag och kväll, först ut för att titta på landställer mamma och johan har köpt i grödinge, tomten låg nära vattnet, mycket fint :d huset var väl kanske lite mindre att hurra för men vi ska ju riva det och bygga upp ett nytt så det blir nog super fint när det är klart.. På kvällen blev det bio med M mfl.

Lördagen vaknade jag hemma hos hjärtat, han åkte iväg för att hjälpa till med vallning medans jag åkte till Anton och fick köra fyrspann :D mycket mycket trevligt ! vi åt även lunch och kollade på bilder och filmer från berga och pratade :D på kvällen så lagade jag och M middag och mös hemma framför kung fu panda !

Söndagen bestod av att flytta hästar, rösta, fika med Martin och fira Johan med släkten, trevligt :D

Idag har jag varit i skolan och gjort bakterieodlingar så i morgon ska jag kolla på resultatet säkert mycket skrämmande ! Sedan åkte jag ut till hjärtat och vi tränade de små hästarna och byggde lite benno hylla och städae massa fint i huset :D

<3

Vilken fin vän jag har ! :D TACK hjärtat jag hoppas också att jag slipper besväret ! :P för jag trivs så bra ! LOVE you tooo !

:D

Tack Lovisa för den fina kommentaren :D:D Och tack för resten av kommentarerna alltid kul att läsa ;)

16 september

Sitter hemma och har pluggat lite och kollat på unga mödrar, borde dock ha pluggat dubbelt så mycket som jag kollade på unga mödrar, men men .. Ska snart sätta mig i den rena fina bilen och åka till M.. Känner mig på ett konsitgt humör och gårdagens diskussion gjorde inte saken bättre, kan inte riktigt förstå ibland, det är inte bara jag som är snurrig när det gäller om saker är för bra för att vara sanna, det finns någon som är väldigt bra på att lägga grunden till att jag inte ska hoppas allt för mycket... Jag vet inte riktigt om jag ska orka ta tag i det och prata om det , vi kommer sällan någon vart och i slutänden så har vi det så himla bra !

Dravel !!

Jag är så glad över allt som hänt den sista tiden, men jag är hela tiden så rädd för att det ska vara för bra för att vara sant. Jag måste slappna av för jag tror att det sätter käppar i hjulet för mig.. Har jag gjort det för enkelt för honom? Kan det vara för enkelt eller kan det bara få vara ? Borde sluta tänka och analysera så mycket.. Jag är så glad att jag för ett tag sen vågade ta steget, jag hoppade och det va det bästa jag gjort för jag landade så mjukt, så mjukt att det kanske är det jag är rädd för, när jag ska landa på asfalten..
Med honom är allt magiskt, tid och rum spelar ingen roll, jag har släppt loss som jag aldrig gjort för! Jag mår bra !! Jag är bekväm i mig själv !!
Från början va han ingen märkvärdig eller jo det va han verkligen men samtidigt inte för jag vat upptagen, men jag fick upp ett intresse som var helt otroligt så jag blev rädd och stängde av efter som jag inte ville då.. du fanns där jämt och bara va ibland mer och ibland mindre, ett tag blev det jobbigt för jag orkade inte för jag kännde mina känslor som kom, jag vågade inte känna något, men jag kunde inte låta bli för du frestade mig.. Efter första gången var det kört jag var fast och tok kär, nu idag är jag ännu mera kär och jag trodde inte att det gick! till alla er som inte tror, så vet jag att man verkligen inte ska dömma folk för vad man hör andra säga, då hade jag inte haft min kärlek idag !

Ibland är det ortoligt skönt att bara få skriva för att få perspektiv på allt!
Bla, bla :P


:D

Jag har lite saker att se fram emot vilket jag tycker är trevligt här i livet :D det gör en glad ! 

  • Jenny kommer hem från Norge ! Äntligen !
  • Min fina vän ska få en dotter, jag är så glad för hennes skull :D och lite avis :P
  • Jag ska då bli gudmor :D
  • Julshopping på Ullared !
  • Och jag hoppas på en helg med M bara han och jag! Inga slakter, träning av hund eller så .. Jag gillar det med, för det är han.. Men ändå vore mysigt att få komma bort från det..
     

Onsdag

Igår fyllde mitt hjärta år, han fick en bild på hans hund som jag hade förstorat upp och ramat in, två blommor i fina krukor.. Jag åkte till honom ganska tidigt på tisdagen på dagen för jag tänkte att jag skulle fixa lite med allagrejer jag köpt till hans hem.. Hade även köpt tårt ingridienser så jag bakade tårta och bäddade med dem nya lakanen , på kvällen kom det lite nära och kära förbi och åt tårta¨, fick väldigt mycket beröm för tårtan :D M var nöjd med sin dag och det va ju toppen!

Dagen idag har bestått av att gå i skolan och tvättat bil både utvändigt och invändigt, roligt att städa något som är så otroligt smutsigt för då blir det så fint.. Hoppas på att få en tid så jag kan besikta bilen också ! Ikväll har jag lagat middag, bråkat med min skrivare och nu leker jag runt på facebook och pluggar lite ..

IKEA

Japp idag var det ikea med Lovisa för hela slanten.. I morse skulle jag ha gruppträff i skolan men efter att ha blivit sen på grund av parkeringsbrist, när jag då ringer min grupp va det inställt.. men som tur var hade jag lite andra planer då med Lovisa efter skolan så vi drog lite tidigare till Ikea ;D jag köpte inte så mycket saker men destå mer till M så det drog iväg och nu är hans audi som jag fick låna belamrad med hyllor och lakan m.m.

Helgen :P

Lördagen var trevlig hos pappa, han bjöd på god mat som vanligt och efter middagen och prat åkte jag och M till honom..

Söndagen blev det att stycka kött, inte världens roligaste men jag leverade kött, va pizzabud och städare så jag behövde inte stycka så mycket..

Och imorgon fyller M år så det blir att åka till honom i morgon.. :D

<3

Satt och lästa gamla inlägg och insåg hur pirrigt det var i kroppen i början med Max, det är fortfarande pirrigt men inte på samma nivå.. Hur jag satt hemma och bara längtade efter att han skulle ringa.. Det finns ingen människa som fått mig att må så bra som han, jag är nog lite för rädd fortfarande för att våga tro att det kan få vara så bra, men det verkar ju som att det kan det så här ett halvår senare:D  Jag känner mig fjantigt kär, sitter och dagdrömmer och tröttar ut mina vänner med Maxprat:P

Jessica !

Ja Jessica vill att jag börjar uppdatera och har jag en sådan trogen läsare så känns det som jag måste skärpa mig... Igår var jag i skolan fram tills 12 sedan åkte jag och Helena till skärholmen.. Jag köpte skorna på bilden fast i svart, dom va rejält fodrade och super sköna så det fick bli dem :D jag köpte även ett linne, hårinpckning, strumpor och strumpbyxor så nu har får jag inte handla mer på ett tag tyvärr.. Efter shoppingen bar det av hem till Helena på middag och så, vi blev avbrutna av Max efter middagen då va han desperat och behövde hjälp så det slutade med att jag och Helena åkte ut till ekerö för att hjälpa honom att slakta får.. Det var en upplevelse och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det ...

Nu ligger jag här i min säng och funderar på vad jag orkar göra innan jag och Max ska åka och äta middag hos min pappa.. Jag skulle verkligen behöva städa mitt rum ! Idag fyller Johan år också han fick en blomma och ett kort av mig som stod på bänken i morse.. 

Puss till Jessica !  

 















RSS 2.0