Idag har varit en konstig dag har mått il...

Idag har varit en konstig dag har mått illa och haft ganska mycket i skolan.. Igår var jag hos tandläkaren och jag hade inga hål vilket ju var skönt både för tänderna och plånboken :) sedan kom max och vi gick ut och åt middag , väldigt mysigt ! Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra i helgen riktigt , jobbigt vill att någon bestämmer åt mig!


ElisOnsdag

Igår åkte jag hem till Lovisa för att sova där för att i dag ta hand om Elis när hon ör på sin praktik ! Han vaknade på morgonen och var lite halv skeptisk till mig men det gick bra , jag gjorde välling till honom så satt vi och mös i soffan länge så mysigt att ha lillkillen mysandes i knät ! Sen blev det lite blöjbyten och påklädnad för att sedan äta frukost, sedan klädde vi på oss och gick ut i stormen det var inte så kallt som jag trodde, vi lekte i parken åkte rutschkana och gungade, kastade löv och sprang runt :D sen tog vi en lång promenad, han somnade i vagnen och när han sov så passade jag på att plugga .. nu vaknade han och pratar lite , hej då

Igår söndag vaknade vi upp i grödinge f...

Igår söndag vaknade vi upp i grödinge för att sedan åka till mig och plocka uss bilen. Sen bar det av till Anton. Hos honom blev det lunch och genomgång av maraton hindret han hade byggt, och även hur vattenhindret såg ut som vi skulle pröva gå igen med hingstarna. Maratonhindret gick jätte bra och det va super kul att få gromma på riktigt! Hästarna va mycket fina också. Vattenhindret gick väl mindre bra och hästarna ville inte alls gå genom vattnet och tyckte det va lite otäckt.. Idag har jag varit i skolan och bara tagit det lugnt :)


God morgon :) gårdagen var trevlig följd...

God morgon :) gårdagen var trevlig följde med max på vallprov och det gick väldigt bra då zaldo blev godkänd..! Michelle var även där vilket va väldigt trevligt att få träffa henne lite ! Det var dock massa förseningar så vi blev ganska sena till middagen sen.. Men väl där så blev det god middag och bad i badtunnan mycket skönt efter allt frysande på tävlingen.. Nu ska jag hem och byta om för att åka ut till anton och köra fyrspann :) massa roligt!


Tenta morgon började bra med frukost i sk...

Tenta morgon började bra med frukost i skolan, max följde också med:) första tenta gick verkligen jätte bra och är inte alls orolig för den. Men på den andra tentan vet jag inte riktigt vad som hände , måste pluggat på fel saker för jag tycker att jag hade pluggat mycket.! Jaja får se hur det går orkar inte alls tänka på det nu. Är på väg till minna för att äta middag och prata:) sen åker vi tillsammans till Linn och minna kör för hon har ju körkort nu ;-) ska bli kul att träffa båda var ett tag sen nu.


RSS 2.0