Hallå helg?

Jag vart helgen tog vägen och vad jag gjorde vert jag inte riktigt... Jo jag har firat Agnes och min bror, jag har klarat en del olika tv-spel med min bror, jag har även hjälpt mamma med håret, druckit vin med Minna, tvättat, dammsugit, gjort tre tårtor, fört över pengar, bäddat rent i sängen, bla bla bla ja okej lite hadse ju jag fått gjort.. fixat mina naglar igen också :D Imorgon blir det praktik på ett nytt ställe i en förskoleklass, det ska bli riktigt kul men jag kommer såklart att sakna min förra underbara praktik plats. Men som sagt det ska bli kul med lite mer utmaning och jag vill ju upp i åldrarna och jobba så det ska bli lite spännande:D Nu blev jag vääldigt trött, God Natt !


One more time !

Jag försöker igen..
Jag vet att jag har varit dålig på att blogga men jag har liksom inte vetat vad jag ska skriva och rädd för att jag skriver för mycket. Jag har även varit väldigt upptagen med att bara vara ifred..Jag känner mig som en egoistisk kärring vilket inte alls känns kul men så är det i allafall, jag känner lite att jag kanske måste göra lite utifrån hur jag känner också..Min mobil har blivit något negativt jag tror det hänger på det annar vill jag gärna aktivera mig fast jag blir kluven..Det är fan inte lätt att leva emellanåt, men man lever ju brar en gång. väntar bara på att det ska hända som jag inte vill ska hända, så jag faller.. Men det kanske är lika bra för då vet jag hur det känns att landa där nere.
Nu bor jag iallafall hemma hos min mamma jag sover på en säng i kontoret det funkar helt okej, känns tryggt att vara nära min familj nu när allt är som det är.
Träningen rullar på, förra veckan blev det bara ett pass men det va så otroligt mycket annat med omtenta mammas födelsedag och hämta saker i bro.. Men denna vecka har det blivit bättre dubbelt så mycket träning;) Tisdag: 40min på crosstrainern den visade att jag gjort av med 330 kalorier så det va ju trevligt. Onsdag: Body pump pass i 1tim la även på lite tyngre vikter så det kändes bra ;)

Träningsverk !

Jag skrev verkligen ett jätte långt inlägg som bara helt försvann.. suck !

....


Hur kan han vara så känslokall efter fyra år? Ja det va mitt beslut, men desto mer någon känsla?

Mitt nya 2010 !

Ja nu är det officiellt eller vad man kan säga. Men jag och Mattias har gjort slut, jag vet inte alls kul.. Vad ska manm säga liksom jag va väl helt enkelt trött på för mycket. Att inte få bli uppskattade, jag ville att han skulle och vi skulle göra saker med och utan vänner men han ville liksom inte, jo visst någon gång ibland men inte alls ofta...Han har verkligen toppen vänner som fortfarande finns för honom nu efter all upptagenhet med något... Jag ska inte skriva ut alla anledningar känns inte alls snällt mot honom .. Så jag vad ska man säga , ja men nu vet alla hur det ligger till iallafall.. Vi får se hur bloggen kommer att se ut i framtiden :P Antagligen upp och ner eftersom att jag nog är en känslomänniska..

Måste bara tacka Minna & Emelie för stödet.. Både nu med stöd och innan, i somras då jag ringt av panikgråt .

Upp och Ner

Jag vet! Jag vill bara få skriva ur mig allt, men det går inte för att jag har varit för snäll igen, kanske för att skydda mig själv också.. Varför tar jag inte bara tjuren vid hornen och sen får det smälla.. Jag ska inte behöva vara med om det här, det är faktiskt inte så.. jag har inte gjort något som gör att jag ska få detta tillbaka... Mycket är beroende av att jag heller aldrig kan veta vilka som läser min blogg..

Fredag!

Igår var det shoppingdag med mammapå ikea och ica kvantum, det resulterade i att hon nu har min plånbok på jobbet i sin väska känns väldigt naket!!!
Igår var det body pump med mamma och shit det va tungt ! Men kroppen är härligt öm idag ;)
Nu sitter jag hos Lovisa och hon matar Elis , nu ska jag vara social ;)


Bra jobbat;)

Ja faktiskt kan jag säga det, jag blev klar med min tenta igår.. Det går bara man bestämt sig, satt i två hela dagar och nu är jag klar ! känns så otroligt skönt :D ska dock rätta lite men det är inget som tar någon direkt tid.. Idag har jag gått upp och ätit en mycket osmakande GI lunch aldrig mer.. hua.. Efter det så gick jag och Tilde ut, vi bestämde oss för att gå till min praktik förskola och hälsa på :D Vi gick ut i huvudsak för att åka pulka, förskolan har en mycket bra pulkabacke nära;) Vi var hemifrån i tre timmar och var nog ute i två av dom iallfall så det känns skönt att ha varit ute ordentligt idag ;) Annars har jag varit ganska seg men det har varit väöldigt skönt och tyckte att jag var värd det ;) Imorgon blir det nog ikea med mamma och sen ett svettigt Body Pump pass ;) Hoppas träningsverken i magen har försvunnit till dess så man kan ha ett bra stöd

Plugga värre!

Sitter i skolan just nu och pluggar går okej än så länge, men jag vågar inte läsa igenom min text för då får jag nog magsår.. Känner att den kanske är lite osammanhängnade. Igår satt jag i skolan och pluggade hela dagen sen bar det hem för middag och pilates träning i huddinge hallen, riktigt skönt väldigt lugnt pass men ack va det tog på musklerna, verkligen bra övningar om man vill träna upp musklerna för en bättre hållning.. synd att jag inte har flera pengar då hade jag försäkt gå en gång i veckan eftersom att det inte var ett tufft pass väl där men ändå känns dagen efter, me like ! Visst är det skönt att bita ihop och ta i och svetten sprutar, men kanske inte jämt. Det jag är ute efter är nog bara träning som ger kroppen något bra.
Försöker sattsa på GI mat nu ett tag fungerade riktigt bra sist men har ingen lust att gå ut hårt och lova en massa saker för då ger man upp så fort man missar.. Men god mat är det, läängtar tills laxen med pesto och parmesan tillsammans med avokado sallad :D och så länge det är de är det ju bara att köra.. Mitt mål för denna vecka är redan gjort, att träna en dag i veckan låter löjligt men nu är jag glad att jag har nått mitt mål vilket leder till att jag vill träna yttligare denna vecka ;) Veckor som är tunga kanke det räcker med en dag och då behöver jag inte bli besviken och ge upp...Försöker även att kämpa med tentan nu för att kunna vara ledig i slutet av veckan vi får se hur det går men jag har iallafall texten av hälften av det som krävs och det känns väldigt bra, vill bli klar i kväll med den tredje sidan för då är det bara en fråga kvar ;) wiee


DeppSöndag..


Ja deppsöndag som min pappa brukar säga.. kanske blev en sådan idag men det kan vara okej också.. Ska kika på tv-tablån om det är något bra kanske det blir lite träning till det;) känns skönt att träna när det är så här, något faller av ett tag iallafall ! Känslan kommer närmare för varje dag och den jobbig känslan börjar närma sig, men det kanske är som det är helt enkelt bara ...
Myakvällen med Emelie blev riktigt trevlig och det va länge sen vi hade såå himla mycket att prata om, det blev till och med en ikea möbel ihoppskruvad;)
Igår blev väl kvällen mindre lyckad, men men jag fick iallafall vara med två fina tjejer;)
I veckan blir det till att plugga ska försöka att vara duktig, gå upp i tid och plugga för att kunna slappna av på kvällen och för att bli klar med tentan senast på fredag:S .. suck. Det är jobbigt när man är ledig över hela julen och sen går man i skolan en dag för att sedan skriva en tenta om, ja öhm det vi gjorde innan jul ?! :P

080110


Hej hopp, sitter i min lilla 80cm säng i vardagsrummet hos mamma, brorsan spelar något pang pang spel bakom min rygg och jag har precis ätit frukost.. Och innan det så tränade jag en timme faktiskt, känns riktigt skönt, var dock inte lika skönt när jag skulle upp tidigare måste försöka vända tillbaka dygnet lite grann ! Det funkar inte att vara jätte trött klockan nio, somnade ganska sent igår kan ju bero lite på det också..
Snart ska jag masa mig iväg till skolan, efter skolan ska jag åka hem till Emelie, det blir vin och god mat som vanligt och säkert en hel del underbart tjejsnack, har saknat henne så det ska blir riktigt kul att ses ! Snackat kanske inte blir det mest uppiggande men i hennes närvaro är jag trygg ;) jaja det blir nog bra..
I morgon hade jag och Minna planer på att gå ut, hon ska ut idag och jag är som jag är just nu så vi får se hur det blir med allt..
Trevlig helg ! <3

Om jag ändå hade mer pengar!


Usch fy och bläää nu gick jag in och kolla min mobilräkning, den var alldeles för dyr ! Men jag hatar att inte kunna prata i telefonen eller be folk att ringa upp. Jag hade skickat 514 sms på en månad, 31dagar :O!? Det är nästan 17 sms om dagen, inte riktigt okej, då har jag inte skickat ett enda god jul eller nyårs sms.. För en månad sen tog jag bort mitt sms paket för jag tyckte inte att jag använde det så mycket, men fan skulle haft det kvar för då hade kostnaden blivit en tredje del ! Dumma mig !
Okej men till något trevligare, hade en mysig eftermiddag i kista med Minna med ännu mer tjejsnack nu känns det som att bara för att jag prata om allt så finns det inte riktigt längre, det är avpratat liksom, men jag vet att i morgon när jag vaknar eller ikväll när jag går och lägger mig så kommer det tillbaka.. Varför är trappstegen så stora och höga?
Jag är riktigt sugen på att åka ut till Runmarö och leka på isen (om den är säker än) men både fyrhjuling och skridskor, grilla en korv och bara mysa <3
Har intstallerat min skrivare och den fungerar riktigt bra :D Snygg är den också, svart ;)

En ny dag ..


Nu sitter jag hos Minna vi ska ta och rycka upp oss och åka till kista :D får se vad det blir ska försöka att inte gör av med så mycket pengar..
Ha en bra då ;)

Gästblogg

Hej hej!

Nu skriver jag minna lite i nattas blogg för vi har suttit och pillat på designen hemma hos mig tillsammans. Visst blev det snyggt ;) ??

Nu ska vi snart äta Ben & Jerrys glass, spela Supermario Wii och mysa. Senare börjar Paradise Hotel och så har vi ju ostbågar också hehe :D

Ha en fin kväll!

Kram minna ////


050110


Blev inget Runmarö Jessica var för sjuk men men. Jag och M åkte istället ut i solen och provade åka skridskor men planen var alldeles för dåligt spolad .. Men vi kom ut iallafall jag tycker om att det är riktig vinter, men det bet ordentligt i kinderna :D
När vi kom in lagade vi pannkakor och spelade lite mario galaxy ;)
Ikväll blir det middag och mys med Minna <3<3


:)



Min blogg uppdateras lite av minna :D
Du är en Ängel Tack :D

2009 !

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Flyttade hemifrån !
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte ihåg !
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja :D Lovisa
4. Dog någon som stod dig nära? Inte jätte nära, men GammelFarmor
5. Vilka länder besökte du? TURKIET ;)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nära till familj och vänner
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 20 december kanske då jag och Minna firade 20 år;)
8. Vad var din största framgång 2009? Sommarjobbet ;)
9. Största misstaget? My secret :P
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Bara min vanliga klumpighet ;)
11. Bästa köpet? Mitt fruktfat som jag sucktat efter så länge:P
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat och inredning
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Turkiet på midsommar
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Bad romance, senare delen av 2009 dock och Bom Bom Pow
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare av min självständighet kanske:P
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat !
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit Godis!
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen
19. Blev du kär i år? Nej ingen ny iallafall ;)
20. Favoritprogram på TV? Unga mödrar :P hihi
21. Bästa boken du läste i år? En av de två jag läste på semester men jag kommer inte ihåg va de hette:P
22. Största musikaliska upptäckten? Inget nytt.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Spontan önskning, Min DATOR :D
25. Något du önskade dig men inte fick? Så är det väl alltid..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var på en galen kryssning!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mera pengar..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Leggins !
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner ;)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen.
31. Vem saknade du? Min familj..
32. De bästa nya människorna du träffade? Flera :D

Måndag !


Idag blev jag väckt av min lilla syster som sa att nu måste jag faktiskt gå upp, klockan var kvart över nio men hon hade säkert varit vaken ett tag, åt frukost med familjen. Sen bar det av till skärholmen jag hittade lite kläder men köpte inget, men det blev en navelpercing för 50 kr det tyckte jag att den va värd:D efter en mysig lunch gick vi till ÖB för att inhandla schampo och balsam jag och mamma åkler dit och handlar upp oss för det är verkligen billigt där och det är ju samma produkter. Hittade got to be hårspray för 27kr sen va jag inne på kicks och såg att där sålde dom den för 79kr tror jag, iallafall en enorm skillnad.. Sen blev det bio och hem för att hämta busskortet som äntligen kommit på posten;) nu kan jag äntligen åka som jag vill :D Heter det busskort nu förresten? jag fick ju ett acceskort faktiskt :P

<3<3

Lördag?!

Jaha då var det lördag idag liksom.. man blir snurrig när man är ledig ett tag, men det känns som att när man inte vet vad det är för dag då är man också riktigt ledig. Eller?
Nu ligger Tilde på övervångingen och jag hoppas att hon har somnat hon var övertrött så hon kunde inmte sitta still i soffan och på så vis somna. Jag tog med henne och lånade bilen, för i morgon ska jag och mamma kolla in förtursrean på MQ ;) sen får vi se vad det blir ska nog fira lilla martin i morgon men har ingen lust själv, någon som vill följa med?? Såg madrass reklam från jysk och är riktigt sugen på att köpa en ny säng, men man ska ju lyckas få hem den också..
Tack för ett roligt nyår alla ;)

RSS 2.0